Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Loolaan 41 151 in Apeldoorn 7314 AD

Loolaan 41 151

7314 AD Apeldoorn
Vraagprijs € 165.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in dit tweekamerappartement aan de Loolaan 41-151 in Apeldoorn! Perfect voor starters en ouderen die op zoek zijn naar een comfortabele, gezellige thuisbasis met een uitstekende ligging.


Dit appartement bevindt zich op de 11e verdieping van het onlangs gerenoveerde appartementencomplex 'Lindenhove'. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1970 Woonoppervlakte 76 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Welkom in dit tweekamerappartement aan de Loolaan 41-151 in Apeldoorn! Perfect voor starters en ouderen die op zoek zijn naar een comfortabele, gezellige thuisbasis met een uitstekende ligging.


Dit appartement bevindt zich op de 11e verdieping van het onlangs gerenoveerde appartementencomplex 'Lindenhove'. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Hier geniet u dagelijks van een prachtig uitzicht over Apeldoorn en volop natuurlijk licht.
De slaapkamer is zeer royaal te noemen. Aansluitend aan deze fijne ruimte is het voormalige balkon als werkruimte ingericht.
Daarnaast beschikt het appartement over een neutrale, lichte keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in een aparte kast.


Het appartementencomplex 'Lindenhove' is volledig gemoderniseerd aan de binnenzijde, met nieuwe kozijnen, isolerende beglazing en vernieuwde gevelbekleding aan de buitenzijde. De voormalige balkons zijn vergroot en voorzien van glazen wanden. De VvE is actief en heeft de ambitie een energie-neutraal complex te realiseren dankzij moderne installaties en een gezond binnenklimaat. De servicekosten bedragen € 656 per maand.


Het complex biedt een afgesloten en beveiligde entree, drie liftinstallaties, en diverse faciliteiten zoals een recreatiezaal, fitnessruimte, kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure en atelier. Voor extra gemak is er een eigen berging in de onderbouw, evenals een fietsenstalling en parkeergelegenheid op het parkeerdek. Diverse afvalverzamelpunten zijn aanwezig en de kosten zijn inbegrepen in de servicekosten. Bovendien kunnen logeerkamers per nacht gehuurd worden voor overblijvende gasten.


Gelegen aan de statige Loolaan, biedt dit appartement een centrale locatie dicht bij het centrum van Apeldoorn. U bevindt zich op korte afstand van de Schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis Het Loo en de bruisende binnenstad. De uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, met bushaltes vlak voor het gebouw, maken het eenvoudig om overal naartoe te reizen.


Of je nu net de eerste stap op de huizenmarkt zet of op zoek bent naar een comfortabele en centraal gelegen plek om van te genieten, dit tweekamerappartement aan de Loolaan biedt de perfecte mix van stijl, functionaliteit en een toplocatie. Hartelijk welkom in jouw nieuwe thuis in Apeldoorn!
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 165.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.171,05 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 656,00 Servicekosten € 656,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1970 Bouwjaar toelichting recent gemoderniseerd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum, in woonwijk en vrij uitzicht Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 76 m² Woonkameroppervlakte 27 m² Externe bergruimte 3 m² Inhoud 254 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 1 m² Indeling Overige inpandige ruimte 1 m² Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Wastafelmeubel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 11e woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel Energie Energieklasse A Energie einddatum 30-07-2034 Isolatie Driedubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler huur Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen, op eigen terrein en op afgesloten terrein Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 656,- per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Hoog Soeren Sectie X Perceelnummer 621 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Loolaan 41 151 in Apeldoorn 7314 AD Loolaan 41 151 in Apeldoorn 7314 AD

360° Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring